Αστέρας Τρ.-Λεβαδειακός 1-1: Φιλικό με… άρωμα Super League

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Τζανδάρη στο 58′ και οι Βοιωτοί ισοφάρισαν με τον Ρόμο στο 75′

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και στον Λεβαδειακό, που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι δύο ομάδες της Super League αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1, με τους Αρκάδες να βάζουν στην εξίσωση και τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα, ενώ οι Βοιωτοί από την πλευρά τους έδειξαν πως θα είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα.

Στο 21′ ο Αστέρας «άγγιξε» το 1-0, με το πλασέ του Μάντζη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 28’, όταν ο Πεδρόσο βγήκε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, προσπάθησε να κρεμάσει τον πορτιέρε των Αρκάδων, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετές αλλαγές στη ενδεκάδα τους. Παρ’ όλα αυτά στο 58’, έπειτα από κόρνερ του Μουνιόθ, ο Τζανδάρης άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα. Η ισοφάριση για τον Λεβαδειακό ήρθε στο 75′. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των Αρκάδων, ο Ρόμο νίκησε τον Τσιντώτα κι «έγραψε» το τελικό 1-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Άλχο, Αλάγκμπε, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης, Ρέντζιτς, Γιαμπλόνσκι, Καλτσάς, Ζουγλής, Παλάσιος, Μάντζης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσιντώτας, Άλβαρες, Καστάνιο, Γκαρθία, Τριανταφυλλόπουλος, Τζανδάρης, Μουνιόθ, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Τζίμας, Φαράϊ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Λιάγκας, Εραμούσπε, Μεχία, Λαμαράνα, Πεδρόσο, Συμελίδης, Μπάλζι, Κώστη. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γκαραβέλης, Πλέγας, Νικολιάς, Χαμόν, Γιαμίν, Κασσός, Κασέμι, Τσάρας, Ρόμο, Γουέλερ και Σαβάλ

Σχετικά